Tjänster

Tapetsering, fönsterrenovering & måleri

Utöver traditionellt måleri kan du även anlita oss för tapetsering. Hör av dig redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Måleri

Om du behöver anlita pålitliga och kunniga målare som vet hur man arbetar effektivt utan att göra avkall på kvalitet så är vi ditt förstahandsval i Uppsala. Vi målar såväl inomhus som utomhus, väggar, tak och golv samt snickeridetaljer. Vi är även kunniga inom fasadmålning och kan ta oss an mer omfattande måleriprojekt som samarbetspartner vid större byggen.

  • Målning av ytter- och innerväggar
  • Takmålning
  • Våtrumsmålning
  • Höghöjdsmålning med skylift
  • Lavering
  • Ådring
  • Lasering,

Tapetsering

Vi är experter på tapetsering. Behöver du hjälp med att sätta upp tapeter i hus eller lägenhet är vi rätt val för jobbet. Formpassning, textiltapeter, äldre tapeter i ömtåligare material eller andra specialtapeter utgör inga problem för oss. Vi ser till att du blir helt nöjd med resultatet och att arbetet blir klart i tid.

färgprover

Hittar du inte vad du söker efter här bland våra övriga tjänster är du alltid välkommen att kontakta oss via mail så ska vi göra vårt bästa för att hitta en lösning som passar just dig.

Golvläggning

BS Bygg AB är experter på att lägga nya golv med precision och gedigen kunskap. Med lång erfarenhet inom området utför vi arbetet med perfektion. Oavsett dina idéer eller önskemål ser vi till att förverkliga dem.

Fasadputsning

Vi utför putsning av fasader enligt gällande föreskrifter och tar oss an projekt av alla storlekar med engagemang och professionalism.

Betonggjutning

Oavsett om det är ett garage, förråd eller en villautbyggnad, kan vi hjälpa dig. Vi anpassar vårt arbete efter dina idéer och förutsättningar för att ge dig det bästa resultatet. Kontakta oss redan idag för hjälp.

Plattsättning

Vi erbjuder plattsättningstjänster med betydande precision och expertis. Ge ditt hem en stilren förnyelse utan krångel, där vi tar hänsyn till dina preferenser och löser allt på ett effektivt sätt.

Kunniga målare i Uppsala med omnejd