OM OSS

VÄLKOMMEN

Vi har ambitionen att kombinera riktigt bra måleri med visionen att bidra till en bättre värld för framtida generationer. 

Vi vill vara ett lagom stort och personligt måleriföretag som gör att du känner dig väl omhändertagen. Därför arbetar vi lokalt och vill alltid vara en del av det samhälle där vi deltar, nära medarbetare, kunder och leverantörer.

Vi har lång erfarenhet av branschen och breda kompetenser när det handlar om utvändiga målningsarbeten och dekorationsmålerier inomhus. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och byggföretag.

Fokus på kvalitet och effektivitet

Vi har fokus på kvalitet och effektivitet. Idag har vi en trygg bas i Uppsala med fackanslutna och certifierade målare med diverse specialkunskaper anställda hos oss, men på grund av att företaget ständigt växer letar vi alltid efter ny och kunnig personal.

En av de främsta anledningarna till att vi har lyckats hålla verksamheten levande som vi gjort är att vi har valt att lägga ett stort fokus på kundkontakt och kvalitetssäkring i alla led. Detta har lett till att vi har byggt ett starkt nätverk av tillfredsställda kunder och samarbetspartners som i sin tur rekommenderar oss till vänner och bekanta.

Vi lever upp till branschens krav på anställningsförhållanden, lämnar nöjd-kund garanti, beaktar kundens rättigheter samt även våra skyldigheter mot kund och samarbetspartners - någonting som gör att du kan lita på oss till hundra procent!

Hållbart Måleri är medlemmar i branschorganisationen Måleriföretagen - en garant för att vi har certifierade målare som utför arbeten av högsta kvalitet. 

Ett brett utbud tjänster

Vi har ett brett utbud tjänster inom måleri. Vi målar inner- och ytterväggare samt våtrum. Med hjälp av vår skylift målar vi på hög höjd. Vi tapetserar, renoverar fönster, utför lavering och ådring samt golvläggning och mindre snickeriarbeten.

Vi erbjuder bl a målning av ytter- och innerväggar, takmålning, våtrumsmålning, och höghöjdsmålning med hjälp av skylift, tapetsering, fönsterrenovering, lavering, ådring, lasering, golvläggning samt diverse mindre snickeriarbeten.

grön färg målare uppsala

Vi målar villor, lägenheter, fritidshus och större fastigheter