Målare Uppsala

Allt inom måleri och tapetsering | 018- 22 72 52

OM OSS

VÄLKOMMEN

Belin & Oscarsson Måleri AB startades i december 1991 och ägs idag av Jonas Belin, som varit anställd i verksamheten sedan starten 1991.

Vi är en målerifirma i Uppsala med fokus på kvalitet och effektivitet. Idag har vi en trygg bas i Uppsala med fackanslutna och certifierade målare med diverse specialkunskaper anställda hos oss, men på grund av att företaget ständigt växer letar vi alltid efter ny och kunnig personal.

En av de främsta anledningarna till att vi har lyckats hålla verksamheten levande som vi gjort är att vi har valt att lägga ett stort fokus på kundkontakt och kvalitetssäkring i alla led. Detta har lett till att vi har byggt ett starkt nätverk av tillfredsställda kunder och samarbetspartners som i sin tur rekommenderar oss till vänner och bekanta.

Vi lever upp till branschens krav på anställningsförhållanden, lämnar nöjd-kund garanti, beaktar kundens rättigheter samt även våra skyldigheter mot kund och samarbetspartners - någonting som gör att du kan lita på oss till hundra procent!  

Vi har ett brett utbud tjänster inom måleri. Vi målar inner- och ytterväggare samt våtrum. Med hjälp av vår skylift målar vi på hög höjd. Vi tapetserar, renoverar fönster, utför lavering och ådring samt golvläggning och mindre snickeriarbeten.

Vi erbjuder bl a målning av ytter- och innerväggar, takmålning, våtrumsmålning, och höghöjdsmålning med hjälp av skylift, tapetsering, fönsterrenovering, lavering, ådring, lasering, golvläggning samt diverse mindre snickeriarbeten.

 

 

Vi målar villor, lägenheter, fritidshus och större fastigheter!