Måleri

Kunskap och erfarenhet ger perfekt resultat

När det kommer till måleri är det få som kan slå oss på fingrarna! Vi har varit verksamma i branschen i många år och har under den tiden samlat kunskap och erfarenhet som gör oss till ledande experter på vårt område. 

Experter på olika typer av måleri

Vi har stora kunskaper inom en rad olika typer av måleri. Är du exemplevis intresserad av att få hjälp med snickerimålning inomhus där vi ger dina lister och dörrkarmar en ordentlig uppfräschning har vi målare som har detta som specialområde. Vi har även specialister inom fasadmålning, väggmålning och målning av plåttak.

målare uppsala färgprover

Vi har goda kunskaper om färgsättning och om vilken typ av färg man bör välja till särskilda material och har även specialanpassade verktyg som ger ett bättre resultat. Är du intresserad kan vi även rekommendera färger och kulörer som lämpar sig bäst i olika typer av rum och tillsammans med den existerande inredningen. Hör av dig så bokar vi ett möte där vi kan diskutera hur vi ska gå vidare med ditt måleriprojekt.

Vi målar bland annat:

Väggar inomhus, tak inomhus, snickerier inomhus, fasader, trapphus, uthus med mera. Hör av dig om du inte hittar den typ av måleritjänst som du är ute efter - vi gör det mesta inom måleri! 

Ett brett tjänsteutbud inom måleri och tapetsering