Målare Uppsala

Allt inom måleri och tapetsering | 018-14 50 10

TJÄNSTER

TAPETETSERING, FÖNSTERRENOVERING & MÅLERI

Utöver traditionellt måleri kan du även anlita oss för tapetsering och fönsterrenovering. Hör av dig redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Måleri

Om du behöver anlita pålitliga och kunniga målare som vet hur man arbetar effektivt utan att göra avkall på kvalitet så är vi ditt förstahandsval i Uppsala. Vi målar såväl inomhus som utomhus, väggar, tak och golv samt snickeridetaljer. Vi är även kunniga inom fasadmålning och kan ta oss an mer omfattande måleriprojekt som samarbetspartner vid större byggen.

Tapetsering

Vi är experter på tapetsering. Behöver du hjälp med att sätta upp tapeter i hus eller lägenhet är vi rätt val för jobbet. Formpassning, textiltapeter, äldre tapeter i ömtåligare material eller andra specialtapeter utgör inga problem för oss. Vi ser till att du blir helt nöjd med resultatet och att arbetet blir klart i tid.

Fönsterrenovering

Är dina gamla fönster i behov av en renovering? Vi ger dem en behandling så att de blir i stort sett som nya. Vi arbetar med alla typer av fönster och kan även åta oss större renoveringsprojekt. Vi målar och renoverar dina fönster så att de håller i många år framöver.

 

 

 

Kunniga målare i Uppsala med omnejd!